Nieuws uit de Brugse regio

BurgRock gelauwerd met Poortersprijs


Brugge, zaterdag 20/5/2006. De Poortersprijs voor 2006, waarmee Jong CD&V Brugge jaarlijks "vurige jonge initiatieven" probeert aan te sporen, is vanavond uitgereikt aan BurgRock.

BurgRock

BurgRock zal dit jaar voor een tweede keer een podium bieden aan muzikaal talent, in de rand van de 11 juli viering. Burgrock onderscheid zich door vooral Brugs talent aan de bak te laten komen en door hun aandrang om ook Nederlandstalige rockmuziek te brengen. Roeland van den Driessche kreeg de prijs uitgereikt uit handen van Brugs JongCD&V voorzitter Pieter Marechal.

BurgRock 2006

BurgRock 2006 gaat door in het 11 juli weekend en wordt deze keer afgesloten met een optreden van Roan Inish, de winnaars van de BurgRock wedstrijd van 2005, en met Red Zebra.

Wedstrijd

Eerst is er echter de wedstrijd, waarin lokaal muzikaal talent in het unieke kader van de Burg met professionele geluidsversterking als extra steun, de kans krijgt om gedurende 40 minuten hun talenten te tonen en te laten horen. Ook deze keer moeten de lokale rockbands tenminste één Nederlandstalig rocknummer brengen...

(FN-Eigen Berichtgeving)
Meer over Politiek    CD&V    Pieter Marechal    Brugse Bands    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag