Nieuws uit de Brugse regio

Gratis busvervoer nachtritten oudejaarsnacht 2006


Brugge, vrijdag 15/12/2006. Naar jaarlijkse gewoonte biedt de Stad Brugge alle feestvierders ook dit jaar opnieuw gratis nachtritten aan met De Lijn. Daarover is een uitgebreide brochure met de juiste dienstregelingen opgesteld.

Deze brochure is gratis verkrijgbaar in de Mobiliteitswinkel, Burg 11, elke weekdag open van 8.30u tot 12.30u, op dinsdag ook van 14.00u tot 18.00u.

Vanaf 21.00u tot ongeveer 23.30u kunt u de 'Avondlijn' nemen. De Avondlijn brengt u vanaf het Centrum (Markt, Wollestraat of 't Zand) tot aan de halte in uw buurt (en niet omgekeerd). De Avondlijn bedient enkel de haltes die aangevraagd worden door de passagiers op de bus.

Avondlijn Centrum: Station – 't Zand - Markt – Biekorf
Avondlijn Noord: Kristus-Koning – Sint-Pieters – Sint-Jozef – Koolkerke – Dampoortkwartier – Station
Avondlijn Oost: Sint-Kruis – Dampoortkwartier – Assebroek – Ver-Assebroek – Steenbrugge – Station
Avondlijn Zuid: Sint-Andries – Olympia – Sint-Michiels – Markt
Avondijn Oostkamp: Oostkamp – Waardamme – Hertsberge – Ruddervoorde
Avondlijn Dudzele – Lissewege: Dudzele – Lissewege – Zwankendamme – Zeebrugge
Avondlijn Jabbeke: Varsenare – Jabbeke – Snellegem – Zerkegem – Stalhille
Avondlijn Beernem: Oedelem – Beernem – Sint-Joris-ten-Distel
Avondlijn Damme: Sijsele – Moerkerke – Damme – Lapscheure – Oostkerke – Hoeke
Avondlijn Zedelgem: Loppem – Zedelgem – Veldegem – Aartrijke

De speciale, GRATIS nachtritten bedienen een halte in uw buurt tussen 22.00u en 6.00u. Deze bussen rijden met een frequentie van één uur en vertrekken telkens vanaf het station op het uur of op het halfuur. De lijnen hebben ook haltes aan 't Zand, Markt en/of Biekorf en bedienen alle haltes op het traject. Uiteraard kunt u deze bussen ook nemen om u vanaf het feestadres tot aan het centrum te brengen of omgekeerd.

Op te merken valt dat er van 6u tot 8u 's morgens nog een speciale Centrumbus rijdt (lijn 0). Deze rijdt om de 20 minuten tussen Station en Markt.

U kunt voor alle vragen over de dienstregelingen van De Lijn steeds terecht op het Lijninfonummer 070 220 200, ook op oudejaarsnacht! Het is echter aangewezen op voorhand de dienstregelingen door te nemen, want De Lijn verwacht lange wachttijden op dit telefoonnummer op oudejaarsnacht.

Kom dus de folder met dienstregelingen halen in de Mobiliteitswinkel, en maak bovendien kans op één van de prachtige prijzen!

(FN-Meegedeeld-Brugge)
Meer over Sint-Andries    Sint-Michiels    Sint-Kruis    Zeebrugge    Koolkerke    Sint-Jozef    Lissewege    Zwankendamme    Assebroek    Sint-Pieters    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag