Nieuws uit de Brugse regio

Petekinderen Koning Boudewijn en Koningin Fabiola naar Boudewijnpark


Brugge, dinsdag 3/7/2007. Het is gebruikelijk dat de zevende opeenvolgende zoon of dochter binnen een gezin genoemd wordt naar de koning respectievelijk de koningin. Het jaar 7 in het jaar 2007 is dan ook iets speciaals, en de datum 07-07-07 extra bijzonder.

Onder impuls van Boudewijn Laloo, schepen van financiŽn van de stad Brugge, wil de vzw "Pete-metekinderen van Koning Boudewijn en Koningin Fabiola" deze bijzondere dag niet ongemerkt laten voorbijgaan.

In het verleden was de Efteling twee keer de locatie voor een ontmoetingsdag voor de kinderen. Toen stonden de sprookjes van Koninging Fabiola centraal. Tussendoor ontmoetten ze elkaar ook eens naar aanleiding van het Eťn-programma Fata Morgana in Lommel.

In samenwerking met het Boudewijn Seapark, wordt nu iedereen op 07.07.07 verwacht in het Boudewijnpark te Brugge. Wel niet om 7u maar om 10u. Het jaar 2007 is immers door de Verenigde Naties uitgeroepen als het jaar van de Dolfijn, en dus was het dolfinarium is de logische locatie.

De Boudewijns en Fabiola's worden er verwacht met hun partner en kinderen. Reeds 73 pete- en metekinderen schreven zich in en de groep zal bestaan uit ongeveer 150 mensen. Na een ontvangstontbijt om 10 u met de traditionele welkomstwoorden is er om 11u30 een exclusieve dolfijnenshow gevolgd door een dagje Boudewijn Seapark.

Petekinderen gezocht

Een belangrijk probleem bij de organisatie is overigens, dat de vereniging niet over de volledige lijst van de Boudewijns en Fabiola's beschikt. De vereniging telt ondertussen 72 leden van de naar schatting 700 pete- en metekinderen.

Voor inschrijvingen kunnen de Boudewijns en Fabiola's nog steeds telefonisch contact met de vereniging opnemen met Boudewijn Moelans op het nummer 011-446898 of via info@koninklijkepetekinderen.be

(FN-Meegedeeld-Boudewijn)

Contacteren via mail info@koninklijkepetekinderen.be
Meer over Boudewijn Laloo    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag