Nieuws uit de Brugse regio

Goedkope tennisterreinen voor recreatieve tennissers


Brugge, donderdag 20/3/2008. Wie geen lid is van een tennisclub maar toch een balletje wenst te slaan op een echt terrein, kan vanaf 1 april 2008 terecht op de buitentennisvelden in het sportcomplex Koude Keuken. De sportdienst van de Stad Brugge stelt deze terreinen weer open voor jeugd en recreatieve spelers.

Schepen van Sport Annick Lambrecht: "Een bestendig gebruik moet aangevraagd worden bij de sportdienst, dit betekent dat het tennisveld voorbehouden wordt op de aangevraagde dag uur en periode. Er wordt steeds ter plaatse maar 3,75 per uur en per veld betaald."

Voor gewone reservatie (dus niet wekelijks) wordt naar de sporthal gebeld op het telefoonnummer 050 31 91 02 en dit liefst vooraf. In principe kan dit de dag zelf ook nog gebeuren, maar dan worden nog enkel de vrije uren verhuurd. Het tarief blijft echter hetzelfde: slechts 3,75 per uur en per veld.

Openingsuren:

periode april mei juni en september oktober
maandag t/m zaterdag: van 9 uur tot zonsondergang (max. 22 uur)
zondag: 9 tot 13 uur

periode juli en augustus
maandag t/m vrijdag: van 9 tot 22 uur
zaterdag: van 9 tot 22 uur

zondag: van 9 tot 13 uur
zaterdag en zondag gesloten van 5 juli t/m 10 augustus 2008

De tennisvelden zijn gesloten op 1, 2, 11 & 12 mei, 11 en 21 juli en 15 augustus 2008.

Naast de tennisterreinen is er nog een vrij te gebruiken basketplein en een minivoetbalterrein. "Men moet geen lid zijn van een club om te komen tennissen, dus dat is ideaal voor recreatieve spelers," aldus nog Schepen van Sport Annick Lambrecht.


(FN-Meegedeeld-Brugge)
Meer over Annick Lambrecht    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag