Sportnieuws uit de regio

De Spycker wint 2de Club Brugge Cup

De Spycker wint 2de Club Brugge Cup
Brugge, woensdag 25/3/2009. Woensdagmiddag is de tweede editie gespeeld van de "Club Brugge Cup", een interscholentornooi voor leerlingen van het 6de leerjaar van de Brugse scholen.

Op het kunstgrasveld van het Jan Breydelstadion namen 128 leerlingen het tegen elkaar op, om de Cup te winnen uiteraard, maar vooral ook om "fairplay", "wederzijds respect" en de "iedereen is welkom" gedachte te beleven. De Spycker uit Sint-Kruis won uiteindelijk de Cup. De beker voor de ploeg die het meest fairplay aan de dag legde ging naar de Basisschool Zandstraat, die overigens uitsluitend bestond uit meisjes.

De winnaars van de Club Brugge Cup en de Fair Play Cup lopen tijdens de wedstrijd Club Brugge - Lokeren van vrijdagavond 1 mei hun ererondje voor 27.000 Clubsupporters.

De 16 deelnemende ploegen waren: De Pannebeke 1 en 2, Sint-Lodewijkscollege 1 en 2, Basisschool Zandstraat 1 en 2, OLVA De Meersen, , OLVA De Touwladder, De Spycker, Immaculata 1 en 2, De Triangel, Basisschool Sint-Jozefsinstituut, BSGO De Springplank, Stedelijke Basisschool Sint-Michiels en Het Anker.

De Club Brugge Cup is een deel van het Open Stadion-project van Allemoale Thope.

(FN-Op Locatie / Foto: OLVA De Meersen scoort tegen Sint-Lodewijkscollege)
Alle sportnieuws van de Stadsomroep

Meer over Sint-Michiels    Sint-Kruis    Sint-Jozef    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag