Nieuws uit de Brugse regio

Florian Jacobfeuerborn nieuwe voorzitter JongCD&V Brugge


Brugge, dinsdag 14/4/2009. Afgelopen zaterdag 11 april is Florian Jacobfeuerborn verkozen tot opvolger van Pieter Marechal, als voorzitter van JongCD&V Brugge. Hij haalde het in de verkiezing van Frederik Jocqué.

Nadat Pieter Marechal op 15 februari 2009 verkozen werd als nationaal voorzitter van JongCD&V, stelde hij zijn functie in Brugge ter beschikking.

De Brugse afdeling groeide de afgelopen jaren uit tot één van de sterkste van Vlaanderen. In 2005, 2007 en 2009 won JongCD&V Brugge de Gouden Duim (prijs voor grootst aanwezige afdeling) op het congres van de vereniging.

Pieter Marechal: "Ik zie de toekomst van JongCD&V Brugge heel positief in. We hebben een sterke kern met heel wat potentieel. Onder de leiding van Florian zullen wij verder blijven groeien."

Florian Jacobfeuerborn (1987) is een 22-jarige student Rechten aan de K.U. Leuven. Hij zit op kot in Leuven en woont in Sint-Michiels. Hij is sinds 2005 lid van JongCD&V Brugge waar hij in het bestuur eerst verantwoordelijk was voor activiteiten en later voor "inhoud". Hij is ook actief bij de Christendemocratische Studenten (CDS).

(FN-Meegedeeld-JongCD&V)
Meer over Politiek    CD&V    Sint-Michiels    Pieter Marechal    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag