Nieuws uit de Brugse regio

Ons Huis Sint-Anna viert feest

Ons Huis Sint-Anna viert feest
Brugge, maandag 14/9/2009. Ons Huis Sint-Anna, een voorziening voor personen met een beperking langs de Sint-Annarei, viert dubbel feest. Op 25 september wordt immers een nieuw wooncomplex voor beschermd wonen in gebruik genomen in het prachtig gerestaureerde beluik 'Moeder Anna' langs de Potterierei. Dit complex zal plaats bieden aan 5 personen die verhuizen van de huidige studio's in de Molenmeers naar dit nieuw opgeblonken juweeltje in de Brugse binnenstad. Hier komen we in een latere editie zeker nog op terug.

Maar dit jaar bestaat de vriendenkring die aan Ons Huis Sint-Anna verbonden is, ook al reeds 25 jaar. De vriendenkring mag met trots terugblikken op de jaarlijkse realisatie van meerdere evenementen voor de bewoners en dagcentrumdeelnemers en hun familie. Meestal gebeurt dit in een besloten kring. Maar n.a.v. dit 25 jarig bestaan wil de vriendenkring er een reuze feest van maken, dat openstaat voor iedereen, voor mensen met en zonder een beperking.
Vriendenkring Ons Huis Sint-Anna nodigt dan ook iedereen graag uit op een dansfeest met het live orkest 'The Roberto's op vrijdag 25 september vanaf 20u in Studiohall te Sint-Kruis. De toegang bedraagt 4.5, dansmuziek en een gezellige sfeer gegarandeerd.

Op de foto op de eerste rij de bewoners die hun intrek zullen nemen in Moeder Anna omringd door de bestuursleden van de vriendenkring met 4de van rechts dhr Wilfried Taillieu, de voorzitter van het allereerste uur en helemaal rechts Etienne Clevers, directeur van de voorziening.

(FN-Meegedeeld-OCMW)
Meer over Sint-Kruis    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag