Nieuws uit de Brugse regio

Containerpark Sint-Michiels 3 weken gesloten wegens verhuis


Brugge, zaterdag 15/5/2010. Het containerpark in Sint-Michiels zal van 17 mei tot en met 5 juni gesloten zijn. Zaterdag 15 mei 2010 wordt immers de laatste dag waarop het oud containerpark in Sint-Michiels open zal zijn. Het nieuw aangelegde containerpark aan de overkant van de straat is immers bijna afgewerkt.

Vanaf 17 mei kan de verhuis starten van de containers, van het volledige diftarsysteem (weegbruggen, slagbomen en zuilen) en van enkele vaste constructies zoals de KGA-kluis, de stationaire pers en enkele garageruimtes van het oude naar het nieuw containerpark. De verhuis zal 3 weken in beslag nemen.

Naar Sint-Pieters of Zeebrugge

Bezoekers kunnen tijdens de sluitingsperiode terecht op de containerparken van Sint-Pieters en Zeebrugge. Het Stadsbestuur wijst er op dat meer bezoekers daar voor langere wachttijden kunnen zorgen. De Stad vraag begrip hiervoor en adviseert om niet echt dringende bezoeken aan het aan het containerpark uit te stellen. Vanaf dinsdag 8 juni kan u terecht op het vernieuwde containerpark in Ten Briele.

De officiŽle opening is gepland op zaterdag 12 juni.

(FN-Meegedeeld-Brugge)
Meer over Sint-Michiels    Zeebrugge    Sint-Pieters    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag