Nieuws uit de Brugse regio

Nieuwe parkeerregeling in Tien Geboden, Acht Zaligheden en Kaproenenhof


Brugge, vrijdag 20/8/2010. In de week van 6 - 10 september komt er een nieuwe parkeerregeling in de straten Tien Geboden en Acht Zaligheden in Sint-Pieters.

Deze parkeerregeling geeft aan dat:

in Tien Geboden, kant onpare huisnummers, in het doodlopende gedeelte vanaf voorbij nummer 24 tot aan de scheiding van de nummers 27/29, parkeerverbod wordt ingevoerd

in Acht Zaligheden, kant onpare huisnummers, in het doodlopende gedeelte vanaf voorbij nummer 12 tot aan de scheiding van de nummers 17/19, parkeerverbod wordt ingevoerd

Dit parkeerverbod is noodzakelijk om de ophaalwagen van het huisvuil toe te laten een normaal draaimanoeuvre uit te voeren en vlot de bocht te nemen zonder gehinderd te worden door geparkeerde voertuigen.

Kaproenenhof

In het Kaproenenhof wordt, in het doodlopende gedeelte, een geordende parking aangelegd met 5 parkeerplaatsen. Deze parkeerplaatsen worden haaks ingeplant.

Deze maatregel komt er omdat de voertuigen in de toekomst dan minder hinderlijk geparkeerd zullen staan voor de daar aanwezige fietsverbinding.

In de week van 6 - 10 september a.s. wordt de parking aangebracht.

De nieuwe verkeersregeling werden in het College van Burgemeester en Schepenen vastgesteld in zitting van 18 juni jl.

Voor meer informatie kan men steeds terecht bij de Verkeersdienst van de politie, Lodewijk Coiseaukaai 2, 8000 Brugge - t 050 44 88 62.

(FN-Meegedeeld-Brugge)
Meer over Sint-Pieters    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag