Sportnieuws uit de regio

Regionale voetbalverslaggeving weer gestart


Brugge, vrijdag 12/8/2011. Net als vorig seizoen brengt de Stadsomroep een zo volledig mogelijk beeld van de kalender en uitslagen van de volledige voetbalcompetitie in en rond Brugge, inclusief jeugdploegen.

Wij volgen daarbij momenteel uiteraard Club Brugge en Cercle Brugge maar ook CerkelLadies, KV.Oostende, KSC Blankenberge, RFC Knokke, KM Torhout, SK Wenduine, Eendracht De Haan, Excelsior Zedelgem, FC Veldegem, SV Jabbeke, Daring Ruddervoorde, KSK Steenbrugge, Dosko Sint-Kruis, KSC Beernem, KFC Heist, KFC Moerkerke, KFC Varsenare, Zeemeeuw Zeebrugge, KSV Oostkamp, SV Loppem, SK Dennenheem Hertsberge, Jong Male, Eendracht Brugge, Daring Brugge, VG Oostende,VV Westkapelle, VK Dudzele en SK Torhout. In de komende weken wordt deze lijst mogelijkerwijs nog uitgebreid.

Per ploeg, van de kleinste U11 tot de eerste elftallen, zijn afzonderlijke overzichtelijke pagina's met de kalender, uitslagen en rangschikking opgemaakt. Deze worden dagelijks aangepast en aangevuld met informatie die we via de voetbalbond en de ploegen ontvangen.

We proberen dit jaar waar mogelijk ook voor wedstrijdverslagen en fotomateriaal te zorgen. Neem alvast een kijkje op onze sportpagina. De links per team vindt u links onder het sportnieuws. Per team kunt u vanaf de hoofdpagina met de eerste ploeg verder linken naar andere competities:wij volgen van U11 tot de eerste ploeg. Op de rechterkant van de sportpagina vindt u de volledige kalender van de geplande wedstrijden voor de komende dagen, ook hier: van U11 tot de eerste ploegen.

(FN-Eigen Berichtgeving)
Meer op www.stadsomroep.com/sport.asp
Alle sportnieuws van de Stadsomroep

Meer over Sport    Sint-Kruis    Zeebrugge    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag