Nieuws uit de Brugse regio

Voortaan ook dansen op de parking bij Rose De Leyn

Voortaan ook dansen op de parking bij Rose De Leyn
Brugge, woensdag 14/9/2011. Voortaan kan er ook gedanst op de parking van Rose De Leyn. De bekende danslerares liet in het ontwerp van haar nieuwe parking een verende houten dansvloer van circa 50 vierkante meter integreren. "Op mooie dagen zal die zeker van pas komen", zegt Rose. "De verlichte dansvloer komt in een groene omgeving. De gezelligheid moet er al zijn voor het binnenkomen."

Rokers

Rose De Leyn hield bij het ontwerp van het plein voor haar school bewust ook rekening met de rokers onder de dansers. Voor hen is er een comfortabele verwarmde zitzone gecreŽerd. "De combinatie van zithoek en openlucht dansvloer zal zeker op mooie dagen voor bijkomende gezelligheid zorgen. Vroeger gaf ik wel eens aerobic in mijn tuin. In de toekomst kan er buiten worden gedanst op een kwalitatieve ondergrond. Ik sta zelf een kwarteeuw op de dansvloer. Dat is onder meer het gevolg van een goede uitrusting. In een restaurant hoort ook een aangepast fornuis. Daarom is ook mijn buitenvloer verend."

Nieuwe lesgeefsters

De dansschool zelf verwelkomt dit seizoen overigens drie nieuwe lesgeefsters waaronder Vicky Pallemans. Zij doceert ook aan de Koninklijke Balletschool in Antwerpen wat de dansers in Brugge naar een hoger niveau moet brengen. Dansschool Rose De Leyn geeft danslessen aan jongens en meisjes vanaf 4 jaar, kinderen, jongeren, jong volwassenen en volwassenen, zowel individueel als in danspaar.

(FN-Meegedeeld-Rose De Leyn: Foto: Kurt Anthierens)
Meer op www.rosedeleyn.be
Meer over Dans    Kinderen    Jongeren    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag