Economie

Nieuwe La Réserve volgende maand open

Nieuwe La Réserve volgende maand open
Knokke-Heist, vrijdag 23/9/2011. Het nieuwe hotel La Réserve aan de Elisabethlaan in Knokke-Heist opent op 6 oktober officieel de deuren. Het nieuwe hotel kwam er in de plaats van de oude La Réserve, die aan een revival toe was. Het nieuwe hotel telt 110 kamers en er hangt een prijskaartje aan vast van 23 miljoen euro.

Vertraging

Het hotel had eigenlijk al met Pasen van dit jaar moeten open gaan, maar bouwperikelen verhinderden dit. La Réserve telt 110 kamers met de formule kamer alleen. Ontbijt is niet verplicht. De brasserie, de bistro en het restaurant zullen dus ook voor het gewone publiek toegankelijk zijn. Het hotel beschikt ook over een feestzaal op -1, maar die geeft rechtstreeks uit op het Zegemeer. De 110 kamers zijn verspreid over de zeven verdiepingen. Er is ook een wellness center voor de klanten. Een kamer (2 pers.) in La Réserve kost tussen de 180 en de 425 euro per nacht. De uitbaters hopen alvast een vijfsterren Benelux-classificatie te krijgen van Toerisme Vlaanderen.

Volop boekingen

De boekingen zijn al vlot binnengelopen. Zelfs heel wat mensen uit Knokke-Heist zelf hebben voor de eerste dagen een kamer geboekt, om eens van de sfeer in dit nieuwe paradepaard van Knokke-Heist te proeven.

(JVB-Eigen Berichtgeving/Foto: La réserve)
Meer economisch nieuws

Meer over Economie    Toerisme    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag