Nieuws uit de Brugse regio

Vermist: Glenn Verfaillie uit Sint-Pieters

Vermist: Glenn Verfaillie uit Sint-Pieters
Brugge, maandag 13/2/2012. Op verzoek van Procureur des Konings te Brugge en van Child Focus verzoeken wij Uw medewerking inzake de vermissing van Glenn Verfaillie.

De politie en het parket van Brugge vragen om uit te kijken naar Glenn Verfaillie, een jongen van 14 jaar uit Sint-Pieters, die sinds 11 februari 2012 wordt vermist.

Glenn verliet die zaterdagnamiddag het ouderlijke huis aan de Karel Mirystraat in Brugge. Hij vertrok met zijn fiets, een klassieke zwarte herenfiets met zelf gespoten zilveren velgen, een zwart bagagerekje en 2 zwarte fietstassen.

Tot op vandaag keerde Glenn nog niet terug.

Glenn is slank en 1m95 lang. Hij heeft kort donkerbruin haar. Hij heeft een scherpe kin en acné in het gezicht. Hij droeg een donkerblauwe parka (merk Londsdale), een donkerblauwe jeansbroek en een grijze sweater met grijze vlakken en blauwe verticale strepen. Hij droeg een felgele muts met oorflappen. Glenn had ook een rode sportzak bij met het zwarte opschrift 'Cadzandbad Boulevard de Wielingen'.

Heeft u Glenn gezien of weet u waar hij verblijft, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800/30.300.

(FN-Meegedeeld-Politie)

FN
Meer over Kinderen    Jongeren    Politie en Gerecht    Sint-Pieters    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag