Verkeer

Heraanleg fietsoversteekplaatsen Sint-Pietersgroenestraat en Vaartstraat

Werken in Brugge tot vrijdag, 4/5/2012:

Brugge, vrijdag 20/4/2012. Naar aanleiding van de aansluiting van de huidige fietspaden op de rotonde Sint-Pietersgroenestraat/Vaartstraat/Pathoekeweg/Veemarktstraat met het nieuw aan te leggen fietspad op de oude verhoogde spoorwegbedding langs de Sint-Pietersgroenestraat en de Palingstraat, moeten de oversteekplaatsen voor fietsers op de rijbaan van de Sint-Pietersgroenestraat en de Vaartstraat ter hoogte van de rotonde worden verlegd.

Stad Brugge gaf opdracht aan aannemer Declercq bvba uit Meulebeke om deze werkzaamheden uit te voeren. In normale (weers)omstandigheden zullen ze gebeuren van maandag 23 april a.s. tot omstreeks 4 mei.

Door deze werken zal er tijdens deze periode geen verkeer mogelijk zijn tussen de rotonde en beide voornoemde straten.

Het gedeelte van de Vaartstraat tussen de Sint-Pieterskerklaan en de rotonde wordt voor alle gemotoriseerd verkeer verboden, uitgezonderd plaatselijk verkeer. Omleiding in beide richtingen is voorzien via de Paul de Halleuxstraat, de Pathoekeweg en de rotonde.

Voor de bereikbaarheid van de Sint-Pietersgroenestraat wordt het verkeer in beide richtingen omgeleid via de Sint-Pietersnoordstraat, Rond den Heerdstraat, Sint-Pieterszuidstraat en rotonde.

Voetgangers en fietsers kunnen altijd door.

(FN-Meegedeeld-Brugge)

FN
Meer verkeersinformatie vindt op de pagina Verkeer!

Meer over Verkeer    Mobiliteit    Sint-Pieters    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag