Verkeer

Herstel betonplaten Pathoekeweg

Werken in Brugge tot vrijdag, 8/6/2012:

Brugge, woensdag 25/4/2012. Stad Brugge gaf opdracht aan Verkinderen Wegeniswerken nv uit Langemark om in de Pathoekeweg ter hoogte van het bedrijf Vandamme-Madou nabij het kruispunt met de Stationsweg de rijbaan te herstellen door het vervangen van betonplaten.

Onder normale (weers)omstandigheden zal de aannemer starten op woensdag 2 mei en het einde is voorzien omstreeks 8 juni.

Er wordt gewerkt aan één rijstrook per fase. In de eerste fase worden zeven betonplaten opgebroken en opnieuw gegoten in de rechterrijstrook richting Stationsweg. In de tweede fase worden drie betonvakken vervangen in de rijstrook richting Kolvestraat.

Het verkeer richting Stationsweg in de Pathoekeweg blijft toegelaten en het zal de Stationsweg in beide richtingen kunnen oprijden.

Gemotoriseerd verkeer in de Stationsweg kan de Pathoekeweg niet oprijden. Komende uit de richting Havenrandweg-Zuid wordt het omgeleid via de Zeelaan (N31) en op de Zeelaan met bestemming Pathoekeweg wordt het omgeleid via Blankenbergse Steenweg en Kolvestraat.

Fietsers en voetgangers kunnen altijd door.

(FN-Meegedeeld-Brugge)

FN
Meer verkeersinformatie vindt op de pagina Verkeer!

Meer over Verkeer    Mobiliteit    Sint-Pieters    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag