Nieuws uit de Brugse regio

Jong CD&V-voorzitter Pieter Marechal wordt woordvoerder Club Brugge


Brugge, vrijdag 8/6/2012. Pieter Marechal legt zijn mandaat als voorzitter van JONGCD&V neer. Vanaf 7 juli vervult hij een jongensdroom en wordt hij fulltime Communication Manager en woordvoerder van Club Brugge. JONGCD&V wenst hem alle succes toe bij deze nieuwe professionele uitdaging.

"De afgelopen 3 jaar was de boeiendste periode uit mijn leven, zegt Pieter, "want ik kreeg de kans om JONGCD&V verder uit te bouwen. We hebben de belangen van de jonge generatie met vuur en gedrevenheid verdedigd. Meer dan ooit zijn we voorlopers binnen de christendemocratie en de politiek in Vlaanderen. En aan de vooravond van 14 oktober staan we op het punt om een nieuwe generatie lokaal te lanceren. Ik blijf wel kandidaat bij de gemeenteraadsverkiezingen in Brugge."

Nu Club Brugge hem gevraagd heeft om haar Communication Manager en woordvoerder te worden, heeft Pieter beslist om deze stap ook effectief te zetten: "het is een uitdaging waar mijn blauw-zwarte supportershart moeilijk neen tegen kon zeggen."

Christophe Vermeulen vervangt Marechal binnen JONG-CD&V vanaf 8 juli.

(FN-Meegedeeld-PM)

FN
Meer over Sport    Politiek    CD&V    Pieter Marechal    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag