Verkeer

Vernieuwen betonstrook in de Torhoutse Steenweg

Werken in Brugge tot maandag, 15/10/2012:

Brugge, vrijdag 17/8/2012. De Vlaamse overheid - Agentschap Wegen en Verkeer laat weten dat de eerder aangekondigde werkzaamheden in de Torhoutse Steenweg, in het gedeelte tussen de Zevenbergenlaan en de Pierre Debbautstraat, pas op maandag 20 augustus starten en dus niet gestart zijn op 6 augustus zoals eerder aangekondigd.

Aannemer De Witte uit Maldegem kreeg opdracht van de Vlaamse overheid - Agentschap Wegen en Verkeer om de betonverharding (verschillende gebroken platen) in de Torhoutse Steenweg in het gedeelte tussen de Zevenbergenlaan en de Pierre Debbautstraat te vernieuwen.

Het einde van de werken is voorzien rond 15 oktober. Er wordt in twee fases gewerkt.
Tijdens elke fase worden er twee van de drie rijstroken ingenomen als werfzone en blijft er één over voor het verkeer.

Tijdens fase 1 wordt de uiterst links gelegen rijstrook (komende uit de richting van Brugge en rijdend naar Loppem) als enige rijstrook voor het verkeer gebruikt. Het verkeer (beide richtingen) rijdt beurtelings over deze ene rijstrook. Het verkeer wordt er met driekleurige verkeerslichten geregeld.
Tijdens fase 2 geldt dezelfde regeling maar wordt de uiterst links gelegen rijstrook (komende van Loppem en rijdend in de richting van Brugge) als enige rijstrook gebruikt. De Pierre Debbautstraat en de Zevenbergenlaan worden doodlopend ter hoogte van de Torhoutse Steenweg. Er wordt een wegomlegging voorzien via de Koning Leopold III-laan.
Voetgangers en fietsers kunnen steeds door. Er zijn geen werkzaamheden aan het fietspad noch aan de trottoirs. Voor deze werkzaamheden moeten geen parkeermaatregelen worden ingevoerd.

(FN-Meegedeeld-Brugge)
Meer verkeersinformatie vindt op de pagina Verkeer!

Meer over Verkeer    Mobiliteit    Sint-Andries    Sint-Michiels    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag