Verkeer

Nieuwe slemlaag voor vijf straten in Sint-Kruis

Werken in Brugge tot vrijdag, 24/8/2012:

Brugge, zaterdag 18/8/2012. Later deze maand start de firma Aswebo nv met het aanbrengen van een slemlaag op de rijbaan van vijf straten in Sint-Kruis. Een slemlaag bestaat uit een laag asfaltemulsiebeton die scheuren in het asfaltwegdek dichtmaakt en de kwaliteit van het wegdek verbetert.

Het gaat telkens om een deel van de Karel van Manderstraat, de Leopold Debruynestraat, de Pastoriestraat, de Polderstraat en het Warrenplein.

De firma start onder normale (weers)omstandigheden op maandag 20 augustus. Bij gunstig weer duren de werkzaamheden maximaal twee werkdagen. Ten laatste tegen vrijdag 24 augustus moeten de straten afgewerkt zijn.

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden worden de betrokken straatgedeelten voor het verkeer afgesloten en vrijgemaakt. Er wordt een omleiding voorzien voor de Engelendalelaan, de Karel van Manderstraat, De Linde, de Lodewijk van Malestraat en de Polderstraat. In alle straten geldt een parkeerverbod langs het traject van de werkzaamheden. Aan de bewoners wordt aangeraden om hun auto voordien uit hun garage of van hun oprit te halen en tijdelijk enkele dagen elders in de buurt te parkeren.

Voetgangers kunnen steeds door via het trottoir of de wegberm. Fietsers kunnen rijden via het fietspad. Indien er geen fietspad aanwezig is, dienen ook de fietsers af te stappen en hun weg te voet via het trottoir of de wegberm te vervolgen.

Het warenhuis Delhaize en de marinebasis zullen gedurende de werkzaamheden niet bereikbaar zijn via de Leopold Debruynestraat.

(FN-Meegedeeld-Brugge)

FN
Meer verkeersinformatie vindt op de pagina Verkeer!

Meer over Verkeer    Mobiliteit    Sint-Kruis    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag