Verkeer

Werken aan bruggen Pierre Vandammesluis

Werken in Zeebrugge tot vrijdag, 21/12/2012:

Zeebrugge, zaterdag 1/9/2012. Van 3 september tot omstreeks 21 december 2012 zal Egemin nv uit Zwijndrecht in opdracht van MBZ werkzaamheden uitvoeren aan de installaties van de bruggen aan de Pierre Vandammesluis te Zeebrugge.

Er wordt gewerkt in vier fasen. Tijdens elke fase zijn de bruggen waaraan gewerkt wordt niet toegankelijk voor de weggebruikers.
De nummering van de bruggen begint van landzijde naar de zee. Bruggen 1 en 2 zijn gelegen aan de Isabellalaan, bruggen 3 en 4 aan de Kustlaan.

Fase 1
Van 3 september t/m 1 oktober: brug 3 aan de Kustlaan.
Het autoverkeer richting Knokke-Heist rijdt over de rechterrijstrook van brug 4. Het verkeer op brug 4 richting Zeebrugge rijdt over één rijstrook. Fietsers en voetgangers gebruiken het fiets- en voetpad van brug 4.


Fase 2
Van 1 t/m 29 oktober : brug 1 aan de Isabellalaan.
Het autoverkeer richting Knokke-Heist rijdt over de rechterrijstrook van brug 2. Het verkeer op brug 2 richting Zeebrugge rijdt over één rijstrook. Fietsers en voetgangers gebruiken het fiets- en voetpad van brug 2.

Fase 3
Van 29 oktober t/m 27 november: brug 4 aan de Kustlaan.
Het autoverkeer richting Zeebrugge rijdt over de rechterrijstrook van brug 3. Het verkeer op brug 3 richting Knokke-Heist rijdt over één rijstrook. Fietsers en voetgangers gebruiken het fiets- en voetpad van brug 3.

Fase 4
Van 27 november t/m 21 december : brug 2 aan de Isabellalaan.
Het autoverkeer richting Zeebrugge rijdt over de rechterrijstrook van brug 1. Het verkeer op brug 1 richting Knokke-Heist rijdt over één rijstrook. Fietsers en voetgangers gebruiken het fiets- en voetpad van brug 1.

Het scheepvaartverkeer door de sluis wordt gedurende zes uur stilgelegd op 3 en 4 september, op 1, 2, 29 en 30 oktober en op 27 en 28 november.

(FN-Meegedeeld-Brugge)

FN
Meer verkeersinformatie vindt op de pagina Verkeer!

Meer over Verkeer    Mobiliteit    Zeebrugge    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag