Cultuur en evenementen

Loopwedstrijd Dwars door Sint-Kruis

Op de agenda voor Brugge op zaterdag, 15/9/2012:

Brugge, maandag 27/8/2012. Op zaterdag 15 september a.s. organiseert Atletiekclub Sodibrug - de atletiekclub van Stad Brugge - voor de achtste keer op rij de stratenloop 'Dwars door Sint-Kruis' tijdens de gemeentefeesten.

De eerste loopwedstrijd start om 13.00 uur in de Blauwkasteelweg en het einde van alle wedstrijden is voorzien om 17.00 uur.
Het programma ziet er als volgt uit:
- 13.00 uur: 600 meter meisjes tot en met 9 jaar
- 13.15 uur: 600 meter jongens tot en met 9 jaar
- 13.30 uur: 1 km voor de leeftijdscategorie van 10 tot en met 12 jaar
- 13.45 uur: 5 km gezinsloop
- 13.45 uur: 10 km wedstrijd
- 14.45 uur: 15 km wedstrijd

De stratenlopen (voor de volwassenen) vinden plaats langs de volgende straten: Blauwkasteelweg, Julius Delaplacestraat (tussen Blauwkasteelweg en Moerkerkse Steenweg), Moerkerkse Steenweg (tussen de Julius Delaplacestraat en de Boogschutterslaan), Polderstraat (tussen Moerkerkse Steenweg en Bisschopsdreef), Bisschopsdreef (tussen Polderstraat en De Paallanden), De Paallanden, Dr. Zamenhoflaan, De Paallanden (tussen Dr. Zamenhoflaan en Bisschopsdreef), Bisschopsdreef (tussen De Paallanden en Gemeneweideweg-Noord), Gemeneweideweg-Noord (tussen Bisschopsdreef en Aardenburgseweg), Aardenburgseweg (tussen Gemeneweideweg-Noord en Polderstraat), Polderstraat (tussen Aardenburgseweg en Zuidervaartje), Zuidervaartje, Wiedauwbos (gedeeltelijk) en Geralaan (tussen Wiedauwbos en Van Zuylen).

Meer info

Voor meer informatie over de stratenloop kan men steeds terecht bij de heer Paul Meulebrouck (t 0498 227 479) of via www.acsodibrug.be.

(FN-Meegedeeld-Brugge)

FN
Meer op www.acsodibrug.be
Meer van evenementen in onze Agenda!

Meer over Eenmalig    Sport    Kinderen    Jongeren    Evenementen    Sint-Kruis    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag