Verkeer

Kruispunt Dampoortstraat/Zuidervaartje onderbroken voor aanleg plateau

Werken in Brugge tot maandag, 24/9/2012:

Brugge, donderdag 13/9/2012. De firma Deloof uit Meulebeke kreeg de opdracht om een verkeersplateau aan te brengen op het kruispunt Dampoortstraat/Zuidervaartje. Deze aannemer zal ook de verbinding maken van de voetgangers- en fietsersbrug met het bestaande trottoir en fietspad.

Behoudens onvoorziene omstandigheden starten deze werkzaamheden op maandag 17 september en duren tot en met 12 oktober a.s.

Verkeersmaatregelen

Het kruispunt Dampoortstraat/Zuidervaartje is volledig voor het verkeer onderbroken. De Dampoortstraat en het Zuidervaartje worden doodlopend ter hoogte van het voormelde kruispunt.
Het Zuidervaartje is, met uitzondering van het plaatselijke verkeer, vanaf de Karel van Manderstraat verboden voor alle verkeer.
De Dampoortstraat is, met uitzondering van het plaatselijke verkeer, vanaf de Paradijsstraat (richting Zuidervaartje) verboden voor alle verkeer.
Er is een omleiding voor het verkeer op de R30 (ring) voorzien via de Damse Vaart-Zuid en de Karel van Manderstraat.
Voor het verkeer in de Dampoortstraat is er een omleiding voorzien vanaf de Karel van Manderstraat naar de Damse Vaart-Zuid.
Voetgangers en fietsers (mits afstappen) kunnen voorbij de werken.

Meer informatie over de werkzaamheden ?
Met vragen over de uitvoering kan men terecht bij de stedelijke Wegendienst, Hoogstraat 37, 8000 Brugge (t 050 44 85 85).
Op www.bruggebereikbaar.be vindt men informatie over de meeste wegwerkzaamheden op Brugs grondgebied.

Respecteer de werf !

De rijweg wordt tijdens de werkzaamheden zo goed mogelijk afgesloten, om te verhinderen dat die toch bereden wordt. We zien al te vaak dat sommige bestuurders tijdens de verhardingstijd de werfzone proberen te bereiken, vaak in de overtuiging dat de werkzaamheden 'toch achter de rug zijn'. Het is echter precies in deze periode dat het wegdek voldoende stabiel moet worden om zo te vermijden dat er binnen de kortste keren terug schade optreedt en er zich nieuwe herstellingen opdringen.
Wil de werfsignalisatie respecteren om schade aan het voertuig en aan de werf te vermijden.


(FN-Meegedeeld-Brugge)

FN
Meer verkeersinformatie vindt op de pagina Verkeer!

Meer over Verkeer    Mobiliteit    Sint-Kruis    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag