Nieuws uit de Brugse regio

Brugge krijgt Dag van de Jonge Filmmaker


Audio Reportage

Brugge krijgt Dag van de Jonge Filmmaker
Brugge, vrijdag 14/9/2012. In het kader van het vijfde Fantastic Film Festival zal dit jaar voor het eerst ook een Dag van de Jonge Filmmaker worden georganiseerd in Brugge. Volgens Joke Ruysschaert van de vzw Razor Reel is het de bedoeling daar de vele amateur-en semi-professionele filmmakers met raad en daad bij te staan met gerichte opleidingen.

Techniek en financiering

"Op 2 november 2012 moet het CC De Biekorf in Bruggemet een aantal doelgerichte lezingen en workshops, georganiseerd met betrekking tot het filmen de vele amateurs waardevolle informatie meegeven. Er zijn lezingen gepland rond scenario schrijven, originele financieringsmogelijkheden , Digital storytelling en workshops met betrekking tot filmproductie, scenario schrijven en het ontwerpen van storyboards," zegt projectco÷rdinator Joke Ruysschaert.

Om praktische en organisatorische redenen kan inschrijven tot en met 20 oktober 2012, via een inschrijvingsformulier dat kan opgevraagd worden bij Joke Ruysschaert (joke@razorreel.be). Inschrijvingen zijn gratis en dienen enkel om de praktische kant te regelen.

VZW Razor Reel
Joke Ruysschaert
Sint-Arnolduslaan 47
B-8200 Brugge
0486 57 68 04

(FN-Eigen Berichtgeving)
Meer op www.rrfff.be
Contacteren via mail joke@razorreel.be
Meer over Media    Foto    Techniek    Film    Evenementen    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag