Nieuws uit de Brugse regio

Red Rock Rally weer op zoek naar nieuw talent


Audio Reportage

Red Rock Rally weer op zoek naar nieuw talent
Brugge, maandag 21/1/2013. De organisatoren van de Red Rock Rally zijn op zoek naar nieuw talent. Volgens Sanne Doms van de organisatie van de 19e editie van RRR zijn groepen uit heel Vlaanderen welkom. Kandidaten kunnen nu hun demo opsturen en volgens Sanne Doms "worden die opnames blind beluisterd: de jury weet de namen van de bands niet voor ze luistert waardoor er echt heel onafhankelijk wordt gekozen op muzikale kwaliteit."

Start zomerseizoen op 1 mei

De Red Rock Rally geeft op 1 mei opnieuw het startschot voor een muzikale zomer in de botanieken hof met opkomend muzikaal talent, dat zich weer met elkaar mag meten. Ook dit jaar krijgen 5 Vlaamse artiesten/groepen er de gelegenheid om hun muzikale talenten ten toon te spreiden op het RRR podium. Hoofdprijs is 500 euro, maar elke groep krijgt een DVD + geluidsopname (CD) van hun eigen optreden. Dit is niet alleen een blijvend aandenken, maar ook bruikbaar als demo/promo voor de groep zelve. En daarnaast is er nog de 'pRRRijs van het Publiek'...

Wil jij deelnemen aan de Red Rock Rally? Schrijf je in via de website (link onderaan). Na de inschrijving verwachten we een demo + bio + foto op ons secretariaat tegen uiterlijk 28 februari 2013. Daarna zal de jury zich enkele dagen/weken opsluiten om de 5 groepen te selecteren die op 1 mei vanaf 13 uur de 'battle' aangaan.

(FN-Meegedeeld-RRR/Foto: FN / Soviet Grass, winnaar RRR 2012)
Meer op www.redrockrally.be
Meer over Showbiz    Rock/Pop/...    Jongeren    Evenementen    Brugse Bands    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag