Sportnieuws uit de regio

Inschrijvingen stedelijke sportkampen starten op zaterdag 2 februari

Inschrijvingen stedelijke sportkampen starten op zaterdag 2 februari
Brugge, maandag 14/1/2013. Op zaterdag 2 februari 2013 om 9 uur openen de inschrijvingen van de stedelijke sportkampen. Zowel tijdens de paas-, de zomer- als de herfstvakantie staan opnieuw kampen geprogrammeerd. Vijf voor kleuters, elf voor lagere schoolkinderen en twee voor 13- tot 16-jarigen. In totaal zijn ruim 500 plaatsjes vacant. Waar de kleuters vooral knutselen, spelletjes spelen en dansen, ligt de nadruk in de andere kampen op kennismaking met verschillende sporten. De kostprijs blijft 50 euro per kamp.

Niet meer aanschuiven: via internet

De inschrijvingen verlopen voor het eerst integraal via de stedelijke website. "Bij het ontstaan van de stedelijke sportkampen in 1996 moest ingeschreven worden met een papieren invulstrookje", zegt schepen van Sport Annick Lambrecht. "Gaandeweg ontstond de mogelijkheid om ook via de website in te schrijven. Toch boden we vorig jaar ook nog de mogelijkheid om het strookje te gebruiken. Gezien de verdere digitalisering en de intentie om de papierberg te verkleinen, zetten we dat in 2013 stop. Alle inschrijvingen gebeuren vanaf nu online", zegt de schepen. "Het inschrijvingsformulier verschijnt op zaterdag 2 februari om 9 uur stipt op www.brugge.be/sport/sportkampen."

U heeft geen internet?

"Wie niet over een internetverbinding beschikt, kan op zaterdag 2 februari van 9 tot 12 uur bij de Sportdienst Brugge (oosttribune Jan Breydelstadion) terecht", gaat schepen Lambrecht verder. "Een sportdienstmedewerker voert de inschrijving dan online in. De plaatsen in de kampen worden uiteindelijk ingevuld op basis van het uur van registratie." Telefonisch inschrijven is niet mogelijk.

(FN-Meegedeeld-Brugge/Foto: Archief, FN)

.
Meer op www.brugge.be/sport/sportkampen
Alle sportnieuws van de Stadsomroep

Meer over Sport    Kinderen    Jongeren    Annick Lambrecht    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag