Verkeer

Heraanleg van het verkeersplateau Vossensteert/Paalbos/Boomkwekersstraat

Werken in Brugge tot maandag, 4/2/2013:

Brugge, donderdag 17/1/2013. De Wegendienst van de Stad Brugge gaf opdracht aan de BVBA Verkinderen uit Eernegem om het verkeersplateau op het kruispunt Vossensteert/Paalbos/Boomkwekersstraat grondig te herstellen. Vooral de opritten dienen hernieuwd. Ook het plateau zelf wordt nagezien.

Onder normale (weers)omstandigheden starten de werkzaamheden op maandag 21 januari. Het einde is voorzien omstreeks 4 februari, mede afhankelijk van de weersomstandigheden.

Verkeersverloop en maatregelen
De straten Vossensteert, Paalbos en Boomkwekersstraat worden doodlopend ter hoogte van de werkzaamheden.
Het verkeer in de Vossensteert wordt in beide rijrichtingen omgeleid via Zuiderakker - Opkensstraat - Bouchoutelaan & Ter Lo.
De Wegendienst van de Stad Brugge neemt tijdelijk het paaltje weg ter hoogte van de Veltemweg zodat de bewoners van de Boomkwekersstraat hun straat via de Veltemweg kunnen verlaten.
Voetgangers kunnen steeds door.
De fietsers stappen af en volgen het voetpad langsheen de werkzaamheden.

De Lijn
Buslijnen 11 en 62 volgen in beide rijrichtingen de omlegging via Zuiderakker Opkensstraat - Ter Lo - Vossensteert.
Voor meer informatie over de trajectwijzigingen van De Lijn : t 070 220 200

Uitvoeringsdata kunnen wijzigen
Een aantal elementen buiten onze wil om kunnen ervoor zorgen dat de werkzaamheden niet op de hier vermelde tijdstippen starten of eindigen. De (te natte of te koude) weersomstandigheden kunnen roet in het eten gooien.

U wenst meer informatie over de werkzaamheden ?
Met vragen over de uitvoering kan u terecht bij de stedelijke Wegendienst, Hoogstraat 37, 8000 Brugge (t 050 44 85 85 ).

Compensatie voor handelaars
Indien u als handelaar, omwille van deze wegwerkzaamheden uw zaak minstens 8 dagen moet sluiten, kunt u een hinderattest krijgen met het oog op de aanvraag om een tegemoetkoming bij het Participatiefonds.
Voor meer info omtrent andere compensatiemaatregelen, kan men terecht bij de dienst Lokale Economie van de stad Brugge, Oostmeers 17, 8000 Brugge (t 050 44 46 70) of neem een kijkje op www.brugge.be/hinder waar men tevens online een hinderattest kan aanvragen.

(FN-Meegedeeld-Brugge)

.
Meer op www.brugge.be/hinder
Meer verkeersinformatie vindt op de pagina Verkeer!

Meer over Verkeer    Mobiliteit    Sint-Kruis    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag