Verkeer

Herstellen van de betonplaten in de Fortuinstraat

Werken in Brugge tot zondag, 14/4/2013:

Brugge, maandag 1/4/2013. De Wegendienst van de Stad Brugge gaf opdracht aan BVBA RTS uit Zedelgem om de betonplaten in de Fortuinstraat te herstellen.

Onder normale (weers)omstandigheden starten de werkzaamheden op woensdag 3 april. Het einde is voorzien rond 13 april. Omwille van het feit dat de Fortuinstraat druk gebruikt wordt door scholieren is er voor gekozen om deze werkzaamheden volledig tijdens het paasverlof uit te voeren.

Verkeersverloop en maatregelen
De Fortuinstraat wordt voor het verkeer onderbroken. Er wordt een wegomlegging voorzien via de Assebroeklaan en de Collegestraat.
De Toekomststraat, de Welvaartstraat, de Veltemweg en de Vinkenstraat worden doodlopend ter hoogte van de Fortuinstraat.
De Korte Fortuinstraat is niet bereikbaar vanuit de Fortuinstraat en dus enkel te voet via het wandel- en fietspad in de Kievitstraat.
Voetgangers en fietsers kunnen steeds door in de Fortuinstraat. Er wordt een parkeerverbod ingevoerd langs het volledige traject van de werkzaamheden.

De Lijn
In beide richtingen wordt er gereden via de Assebroeklaan en de Maalse Steenweg.
Niet bediende haltes: O.L.V. College, Zandtiende en Sint-Andreaslyceum. De passagiers kunnen de bus nemen aan de haltes Speelpleinlaan of Watertoren.

(FN-Meegedeeld-Brugge)

FN
Meer verkeersinformatie vindt op de pagina Verkeer!

Meer over Verkeer    Mobiliteit    Sint-Kruis    Assebroek    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag