Verkeer

Gestuurde boringen onder de N31-Expresweg

Werken in Brugge tot vrijdag, 3/5/2013:

Brugge, maandag 15/4/2013. De firma A-HAK uit Helmond Nederland moet in opdracht van Eandis gestuurde boringen uitvoeren onder de N31-Expresweg.

De werfzone bevindt zich In de Velodroomstraat - kant Rennersweg - tussen de Rennersweg en de N31-Expresweg en in de Velodroomstraat - kant Titecastraat - vanaf de N31 tot aan huisnummer 35.

Onder normale (weers)omstandigheden worden deze werkzaamheden uitgevoerd vanaf maandag 15 april. Het einde is voorzien tegen 3 mei.

In de Velodroomstraat - kant Rennersweg - blijft de doorgang op de rijbaan behouden naast de werfzone.

Het eenrichtingsverkeer komende uit de Karel Cartonstraat behoudt zijn doorgang op het kruispunt met de Velodroomstraat.

De voetgangers volgen het voetpad kant even huisnummers.
De fietsers behouden hun doorgang op de rijbaan naast de werfzone.Het verkeer in de Velodroomstraat - kant Titecastraat - wordt plaatselijk tot aan de werfzone (ingang Vlaamse Landmaatschappij) en doodlopend ter hoogte van de N31.De doorgang voor voetgangers en fietsers met de fiets aan de hand blijft behouden via het voetpad aan de kant van de gebouwen van de Vlaamse Landmaatschappij.

Het verkeer van de N31 met bestemming Velodroomstraat, kant Titecastraat, wordt omgeleid via de Joseph Wautersstraat en de Titecastraat naar de Velodroomstraat.Parkeren

In het gedeelte van de Velodroomstraat tussen de Rennersweg en de N31 wordt langs beide zijden een stilstaan- en parkeerverbod ingevoerd.

De opritten van de woningen in de Velodroomstraat kant oneven huisnummers tussen de Rennersweg en N31 zullen naargelang de vordering van de werken niet kunnen gebruikt worden.De Vlaamse Landmaatschappij blijft tijdens de werkzaamheden bereikbaar.

(FN-Meegedeeld-Brugge)

FN
Meer verkeersinformatie vindt op de pagina Verkeer!

Meer over Verkeer    Mobiliteit    Sint-Andries    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag