Verkeer

Toplaag voor Torhoutse Steenweg, tussen Expresweg en Koningin Astridlaan

Werken in Brugge tot zaterdag, 20/4/2013:

Brugge, maandag 15/4/2013. De Vlaamse overheid, Agentschap Wegen en Verkeer, heeft recent verbeteringswerkzaamheden uitgevoerd in de Torhoutse Steenweg, tussen de Expresweg en de Koningin Astridlaan. Aannemer Devriese uit Lichtervelde wilde zijn opdracht afronden vr het paasverlof maar het winterweer besliste hier anders over waardoor de definitieve afwerking niet kon uitgevoerd worden binnen de vooropgestelde termijn. Om asfalt aan te brengen, is een bepaalde temperatuur noodzakelijk.

Sinds 29 maart jl. is de Torhoutse Steenweg tijdelijk opengesteld voor het verkeer.

Onderbreking voor aanbrengen toplaag op rijweg in de week van 15 april a.s.
De Torhoutse Steenweg, tussen de Expresweg en de Koningin Astridlaan, moet volledig onderbroken worden voor het verkeer om de toplaag en de definitieve markeringen op de rijweg te kunnen aanbrengen.
De uitvoering is voorzien in de week van 15 april a.s. op voorwaarde dat het niet regent n niet te koud is. De onderbreking neemt maximum 3 werkdagen in beslag.

Verkeersverloop
De Torhoutse Steenweg, tussen de Expresweg en de Koningin Astridlaan, wordt volledig voor het verkeer onderbroken, behalve voor fietsers en voetgangers.
Waar de aannemer werkt, zijn garages/opritten onbereikbaar. Plaats de wagen tijdelijk ergens anders. Er geldt ook een parkeerverbod in de werfzone.
Het eenrichtingsverkeer in de Graaf Pierre de Brieylaan, tussen de Koningin Astridlaan en de Torhoutse Steenweg, wordt tijdelijk opgeheven.
Het verkeer volgt een omleiding:
uit de richting van Torhout via de Koningin Astridlaan, de Expresweg en de Torhoutse Steenweg
uit de richting van Brugge-centrum via de Expesweg, de Koningin Astridlaan en de Torhoutse Steenweg
Alle zijstraten die uitmonden op de Torhoutse Steenweg worden doodlopend. Het rond punt aan de Koningin Astridlaan blijft verder bruikbaar voor het verkeer komende van de Torhoutse Steenweg, kant Zedelgem, voor het verkeer komende van de Koning Leopold III-laan en de Koningin Astridlaan.
De handelszaken en de woningen blijven bereikbaar te voet of met de fiets.

Toelevering en bevoorrading handelszaken
De handelaars maken voor de organisatie van de toelevering en bevoorrading van hun handelszaak concrete afspraken met de werftoezichter van de Vlaamse overheid, aanwezig op de werf.

Meer informatie over de werkzaamheden ?
Met vragen over de uitvoering kun je terecht bij de Vlaamse overheid, Agentschap Wegen en Verkeer, Regiepost Loppem, Koning Albert I-laan 293, 8200 Brugge t 050 40 49 00.

(FN-Meegedeeld-Brugge)

FN
Meer verkeersinformatie vindt op de pagina Verkeer!

Meer over Verkeer    Mobiliteit    Sint-Andries    Sint-Michiels    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag