Verkeer

Werken in Jonkheer Paul Coppietersdreef aan kruispunt met de Torhoutse Steenweg

Werken in Brugge tot vrijdag, 14/6/2013:

Brugge, zaterdag 25/5/2013. De Stad Brugge gaf opdracht aan BVBA Robert Deloof uit Meulebeke om een middengeleider te plaatsen en de voetpaden aan te passen in de Jonkheer Paul Coppietersdreef ter hoogte van het kruispunt met de Torhoutse Steenweg.

Onder normale (weers)omstandigheden starten de werkzaamheden op maandag 3 juni. Het einde is voorzien tegen 14 juni.

Verkeersverloop en maatregelen
Het verkeer op de rijbaan wordt onderbroken in de Jonkheer Paul Coppietersdreef ter hoogte van de Torhoutse Steenweg en ter hoogte van de Manitobalaan.
Omleidingsverkeer:
Het verkeer in de Torhoutse Steenweg met bestemming Jonkheer Paul Coppietersdreef wordt omgeleid via de ventweg van de Expresweg.
Het verkeer in de Manitobalaan met bestemming Torhoutse Steenweg wordt omgeleid via de ventweg van de Expresweg tot aan de Gistelse Steenweg om via de ventweg aan de overzijde van de Expresweg terug te rijden tot aan de Torhoutse Steenweg.
In het gedeelte van de Jonkheer Paul Coppietersdreef tussen de Manitobalaan en de Torhoutse Steenweg wordt tijdelijk enkel plaatselijk verkeer toegelaten.

Fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van de doorsteek naast de herberg De Klokke of de doorsteek naast het benzinestation Shell.

(FN-Meegedeeld-Brugge)

FN
Meer verkeersinformatie vindt op de pagina Verkeer!

Meer over Verkeer    Mobiliteit    Sint-Andries    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag