Verkeer

Vernieuwen van betonplaten in de Doornhut

Werken in Brugge tot zaterdag, 6/7/2013:

Brugge, zaterdag 22/6/2013. Het stadsbestuur gaf de bvba RTS uit Zedelgem de opdracht enkele betonplaten te vernieuwen in de rijweg van de Doornhut, meer bepaald tussen De Linde en de Brieversweg. Onder normale omstandigheden start de aannemer met zijn taak op maandag 24 juni. Het einde van de werkzaamheden – uithardingstijd van het wegdek inbegrepen – is voorzien tegen zaterdag 6 juli.

Er moet zowel aan de kant van de even huisnummers als aan de kant van de oneven huisnummers gewerkt worden. Om de hinder te beperken, zal de aannemer slechts één weghelft per keer aanpakken. Voor de duur van de werkzaamheden wordt er éénrichtingsverkeer ingevoerd in de Doornhut, tussen de Brieversweg en De Linde. Ongeacht aan welke zijde de aannemer aan het werk is, wordt de toegelaten rijrichting van de Brieversweg naar De Linde. Het verkeer vanuit de richting van de Maalse Steenweg wordt omgeleid via De Linde en de Puienbroeklaan naar de Brieversweg. De bussen van De Lijn rijden, komend vanuit de richting van de Maalse Steenweg, via Eikenberg, de Brieversweg en de Doornhut naar de Moerkerkse Steenweg. Op die manier kunnen ze alle haltes blijven bedienen.

Gezien de trottoirs en de fietspaden buiten de werfzone liggen, kunnen deze weggebruikers steeds ongehinderd door langs de werkzaamheden.

(FN-Meegedeeld-Brugge)

FN
Meer verkeersinformatie vindt op de pagina Verkeer!

Meer over Verkeer    Mobiliteit    Sint-Kruis    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag