Cultuur en evenementen

Circus Rose Marie Malter blijft toch aan het station in Brugge tot 11 november

Op de agenda voor Brugge tot maandag, 11/11/2013:
Circus Rose Marie Malter blijft toch aan het station in Brugge tot 11 november
Brugge, zaterdag 26/10/2013. Er zijn een paar hindernissen moeten genomen worden alvorens Circus Rose Marie Malter tijdens de herfstvakantie zijn voorstellingen kon geven in Brugge. Allereerst was er de hevige regenval van enkele dagen terug die het terrein te gevoelig had gemaakt voor de grote tent en alle vracht- en woonwagens van het circus, daarna was men in onderhandeling met de stad voor een alternatieve locatie, waarbij er geruime tijd werd uitgekeken naar een oplossing via een privé-terrein.
Uiteindelijk kwam er dan toch een oplossing in samenwerking met de stad en de vindingrijkheid van het circus, waardoor het eerst geplande terrein bespeelbaar werd gemaakt, maar dan wel voor een kleinere tent, die niet zoveel toeschouwers kan bevatten. Zodoende speelt het circus wel degelijk in het Koning Albert-I park, nabij de Boeveriepoort. Alle acts kunnen even goed doorgaan in deze kleinere tent, er zijn alleen minder plaatsen voor het publiek, waardoor er werd dan gekozen voor een langere periode, zodat het bezoekersaantal zich meer kan spreiden.

Internationale cast

In het programma 2013 zitten allerlei attracties, veelal gebracht worden door jonge artiesten, die door hun jeugdig enthousiasme en uitstraling laten zij zien dat dit circus nog steeds van deze tijd is, en bovendien ook het jongere publiek nog kan aanspreken. Naast acrobates die zowel in de lucht als op de grond in de piste menige harten zullen sneller laten slaan, jongleurs die een nieuwe twist aan hun act geven, vuuracrobates, handstandacrobates, clowns is er ook een speciale act uit de formidabele circusschool van Mongolië, die om de gunst van het publiek zullen streven.

Reservatie aan de circuskassa van 11.30 u . tot 12.30 u.
Voorstellingen tijdens het hersfstverloef en het weekend iedere dag om 14.30 uur & 17 uur
Op 4 – 5 – 7 – 8 november zijn er geen voorstellingen
Ticket – info: 0496 443960

(FN-Meegedeeld-Cricus Malter)
Meer op www.circusrmmalter.com
Meer van evenementen in onze Agenda!

Meer over Kinderen    Jongeren    Evenementen    Binnenstad    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag