Verkeer

Kabelwerken in Sint-Pietersstatiedreef en deel van Oostendse Steenweg

Werken in Brugge tot vrijdag, 24/1/2014:

Brugge, vrijdag 10/1/2014. Eandis gaf opdracht aan Van Hecke NV uit Temse om kabel- en sleufwerkzaamheden uit te voeren voor de aanleg van laagspanning in de Sint-Pietersstatiedreef tussen het huisnummer 18 en de Oostendse Steenweg en in de Oostendse Steenweg vanaf de Sint-Pietersstatiedreef tot aan het huisnummer 99.

Onder normale (weers)omstandigheden starten de werkzaamheden op maandag 13 januari 2014. Het einde is voorzien tegen 24 januari.

In de Sint-Pietersstatiedreef, vanaf huisnummer 18 tot aan de Rustenburgstraat, wordt de nodige signalisatie geplaatst zodat het verkeer beurtelings kan doorrijden. Voorbij de Rustenburgstraat tot aan de Oostendse Steenweg behoudt het verkeer zijn normale doorgang.
Ook op de Oostendse Steenweg behoudt het verkeer zijn normale doorgang.
Voetgangers en fietsers kunnen steeds door.

Er wordt langs beide zijden een parkeerverbod ingevoerd in de Sint-Pietersstatiedreef vanaf de Wijnenburgstraat tot aan de Rustenburgstraat. Vanaf de Rustenburgstraat tot aan de Oostendse Steenweg is er een parkeerverbod aan de kant van de woningen.
In de Oostendse Steenweg zal het verboden zijn om te parkeren vanaf de Sint-Pietersstatiedreef tot aan huisnummer 93, aan de kant van de oneven huisnummers.

(FN-Meegedeeld-Brugge)

FN
Meer op www.brugge.be/plannen
Meer verkeersinformatie vindt op de pagina Verkeer!

Meer over Verkeer    Mobiliteit    Sint-Pieters    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag