Nieuws uit de Brugse regio

Buurtwerk Sint-Pieters op zoek naar huisdieren voor uniek fotoproject

Buurtwerk Sint-Pieters op zoek naar huisdieren voor uniek fotoproject
Brugge, donderdag 16/1/2014. Jonas Decorte (19) uit het Jezu´etengoed in Sint-Pieters werkt in opdracht van het buurtwerk Sint-Pieters aan een uniek fotoproject over de inwoners van Sint-Pieters en hun huisdier.
Het is de bedoeling om zoveel mogelijk foto's te nemen; liefst via toevallige ontmoetingen op straat, maar wie zeker wil meedoen aan dit fotoproject kan het buurtwerk contacteren voor een afspraak met Jonas en zijn iPhone. De huisfotograaf van het buurtcentrum De Dijk is op zaterdag 25 januari tussen 14.00 en 16.00 uur ook te vinden in Park ten Poele. Wie daar dan wandelt men zijn huisdier, wordt automatisch vereeuwigd.
De foto's van Sint-Pietersnaren en hun huisdier worden tentoongesteld op zondag 27 april 2014 in het buurtcentrum De Dijk (van 10.00 tot 17.00 uur). Om 17.00 uur kunnen de mensen hun foto (een mooie zwart-witfoto op A4-formaat) gratis afhalen in het buurtcentrum De Dijk.

Info
Buurtwerk Sint-Pieters, Buurtcentrum De Dijk, Patrick Anthone, Blankenbergse Steenweg 221, 8000 Brugge, patrick.anthone@brugge.be

(FN-Meegedeeld-Brugge)

FN
Contacteren via mail patrick.anthone@brugge.be
Meer over Sint-Pieters    Sociaal    Verenigingen    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag