Cultuur en evenementen

Voorstelling ontwerp speelplein Dekenstraat

Op de agenda voor Brugge op woensdag, 5/3/2014:

Brugge, maandag 3/3/2014. De Groendienst werkte samen met de Jeugddienst een eerste ontwerp uit voor de herinrichting van het speelplein in de Dekenstraat en wenst dit aan de bewoners voor te stellen op woensdag 5 maart 2014.

Voorgeschiedenis

Naar aanleiding van de herinrichting van het speelplein in de Dekenstraat organiseerde de Jeugddienst, in samenspraak met de Groendienst, op 28 september 2012 inspraak om de wensen van alle buurtbewoners in kaart te brengen.

Geef uw mening

Met alle gegevens uit dat inspraakmoment ging de Groendienst aan de slag om een ontwerp te tekenen. Vandaag kunnen wij u vertellen dat een eerste ontwerp klaar is. Graag stellen wij, samen met de ontwerper, het plan aan u en uw kinderen voor. Dit moment zal plaatsvinden op woensdag 5 maart doorlopend vanaf 17.30 tot 19.00 uur in de lokalen van de Chiro Beukenhof (Dekenstraat 1 - 8310 Sint-Kruis), vlak naast het speelplein.

Nog vragen?
Met uw vragen kunt u terecht bij Joeri Gevaert of Jonathan Brutin van de stedelijke Jeugddienst, t 050 44 83 26 of via jeugddienst.jeugdruimte@brugge.be

(FN-Meegedeeld-Brugge)
Contacteren via mail jeugddienst.jeugdruimte@brugge.be
Meer van evenementen in onze Agenda!

Meer over Kinderen    Jongeren    Ruimtelijke Ordening    Evenementen    Politiek    Sint-Kruis    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag