Verkeer

Vernieuwen betonvakken in de Kolvestraat

Werken in Brugge tot vrijdag, 11/4/2014:

Brugge, maandag 31/3/2014. De Stad Brugge gaf opdracht aan Verkinderen Aannemingen BVBA uit Eernegem om de betonvakken te vernieuwen in de Kolvestraat ter hoogte van het kruispunt met Monnikenwerve. Er wordt gewerkt in de rijbaan aan de kant van de even huisnummers. Een gedeelte van het kruispunt wordt ingenomen.

Onder normale (weers)omstandigheden starten de werkzaamheden op maandag 31 maart. Het einde is voorzien tegen 11 april.

Het verkeer komende van de Blankenbergse Steenweg met bestemming Pathoekeweg wordt omgeleid naar links via de Blankenbergse Steenweg (op het industrieterrein) en vervolgens -rechts naar Monnikenwerve en terug naar de Kolvestraat.
De Kolvestraat wordt uitgezonderd plaatselijk verkeer ter hoogte van de Blankenbergse Steenweg (industrieterrein). De Kolvestraat wordt doodlopend ter hoogte van de autokeuring. Alle bedrijven tot en met de autokeuring zijn bereikbaar.

Het verkeer komende van de Pathoekeweg met bestemming Blankenbergse Steenweg en Monnikenwerve behoudt zijn doorgang.

Op het kruispunt van Monnikenwerve met de Kolvestraat worden 3-kleurige verkeerslichten geplaatst voor het verkeer komende uit Monnikenwerve en in de Kolvestraat voor het verkeer komende vanuit de richting van de Pathoekeweg. Het verkeer komende uit Monnikenwerve kan zowel naar rechts richting Blankenbergse Steenweg als naar links richting Pathoekeweg.

Voetgangers en fietsers behouden hun doorgang.

Voor de fietsers richting Pathoekeweg wordt ter hoogte van de werkzaamheden een veiligheidsdoorgang voorzien op de gelijkgrondse berm. Deze veiligheidsdoorgang sluit aan op het verder gelegen fietspad.

(FN-Meegedeeld-Brugge)

FN
Meer op www.brugge.be/plannen
Meer verkeersinformatie vindt op de pagina Verkeer!

Meer over Verkeer    Mobiliteit    Sint-Pieters    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag