Nieuws uit de Brugse regio

Zes keer Politiek op Café in De Vetten Os

Zes keer Politiek op Café in De Vetten Os
Brugge, zaterdag 5/4/2014. Onlangs namen Pieter en Wannes Loosveldt het café De Vetten Os over. Geëngageerd als ze zijn, starten ze binnenkort, telkens op dinsdagavond omstreeks 20:00 uur, met een reeks avonden die de naam Politiek op Café meekrijgen. In aanloop naar de verkiezingen van zondag 25 mei komen vertegenwoordigers van de zes belangrijkste politieke partijen hun standpunten inzake jeugdbeleid, wonen en werk toelichten. Jongerencultuur boven dus.

zes politici over thema's die jongeren aanbelangen

De dans wordt op dinsdag 8 april geopend door Alain Quataert namens het Vlaams Belang. Op 15 april is het aan Franky Demon om in De Vetten Os de standpunten van CD&V nader te verklaren. Op dinsdag 22 april komt Marleen Ryelandt van Groen haar standpunten verdedigen.
Na een oponthoud van een week is Axel Ronse op dinsdag 6 mei namens N-VA te gast in Politiek op Café. Op dinsdag 13 mei vertolkt Mercedes Van Volcem de standpunten van Open VLD. Op dinsdag 20 mei verdedigt burgemeester Renaat Landuyt de kleuren van sp.a.

Publiek spreekt mee

Politiek op Café is opgebouwd uit twee delen. In het eerste deel zijn de uitgenodigde politici aan het woord, in het tweede halfuur beantwoorden zij vragen vanuit het publiek. Moderatoren van deze zes avonden zijn journalisten Frank Neirynck van de Stadsomroep en Stefaan Van Volcem van het Brugsch Handelsblad.

De toegang tot Politiek op Café is gratis.
De Vetten Os, Hauwerstraat 5, Beursplein, Brugge.

(FN-Eigen Berichtgeving)
Meer over Economie    Jongeren    Ruimtelijke Ordening    Tewerkstelling    Evenementen    Politiek    CD&V    N-VA    Groen    Vlaams Belang    Open VLD    sp.a    Mercedes Van Volcem    Renaat Landuyt    Franky Demon    Huisvesting    Alain Quataert    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag