Nieuws uit de Brugse regio

Zeebrugse sportstrand open vanaf Hemelvaartweekend


Zeebrugge, woensdag 23/4/2014. Het sportstrand in Zeebrugge wordt opengesteld vanaf donderdag 29 mei. Dat besliste het stadsbestuur op dinsdag 22 april. Sporten op de zeven terreinen kan dit jaar al vanaf het Hemelvaartweekend.

Het sportstrand dat twee jaar geleden grondig werd vernieuwd, opent dit jaar al eind mei de deuren. "Vorig jaar stelden we het sportstrand begin juni open en dat was een groot succes", zegt schepen van Sport Annick Lambrecht. "Verschillende Brugse scholen en verenigingen reserveerden één of meerdere terreinen om te sporten. Ook gewone strandgangers vertoeven graag op het sportstrand, dat merkten we aan de cijfers van de strandanimatie. Vandaar dat we dit jaar al midden mei beginnen met de opbouw en het sportstrand al vanaf het Hemelvaartweekend openstellen. Voor de vele mensen die tijdens dat verlengd weekend naar de kust afzakken, kan het een leuk extraatje betekenen."

Gratis

Sporten op het sportstrand is gratis. "Tijdens de zomervakantie zelf, van 30 juni tot 31 augustus, voorzien we opnieuw dagelijks lesgevers om tornooitjes te organiseren en sporters te begeleiden", zegt schepen Annick Lambrecht. "Ook de eerste twee weken van september blijft het sportstrand open voor scholen, sportclubs en verenigingen. Aan deze groepen raden we aan om tijdig te reserveren via sportdienst@brugge.be of 050 72 70 0."

(FN-Meegedeeld-Brugge)

FN
Contacteren via mail sportdienst@brugge.be
Meer over Sport    Evenementen    Toerisme    Zeebrugge    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag