Nieuws uit de Brugse regio

Yoga en schaken nieuw in Start to-aanbod

Yoga en schaken nieuw in Start to-aanbod
Brugge, maandag 5/5/2014. Het stedelijk aanbod Start to sport bevat dit jaar twee nieuwe sporten. Naast Surf en Stand Up Paddle kan er in 2014 ook worden ingetekend op kennismakingslessen yoga en schaken.

De aftrap van het stedelijk Start to-seizoen wordt gegeven op zondag 11 mei in Freinetschool De Tandem in Sint-Kruis. "We starten met een les yoga", zegt schepen van Sport Annick Lambrecht. "Deelnemers krijgen allerhande technieken aangeleerd om lichaam en geest tot rust te brengen. Later op het jaar volgens nog twee kennismakingslessen yoga."

Op 7 juni staat schaken op het menu. "Een zeer boeiende denksport", zegt de schepen. "Deelnemers krijgen de spelregels uitgelegd en spelen hun eerste partijtje. Deze les vindt plaats bij de Koninklijke Brugse Schaakkring in Sint-Pieters."

Tot slot worden ook de watersporten SUP en Windsurfen opnieuw opgenomen in het aanbod. "Twee sporten die erg in de smaak blijven vallen", zegt de schepen. "Er staan sessie gepland in juni, juli en augustus bij watersportcentrum Aan de Plas." Deelnemen aan een watersportles kost 5 euro. De kostprijs voor yoga of schaken bedraagt 2 euro per les.

Inschrijven via www.brugge.be/activiteiten-sport

(FN-Meegedeeld-Brugge/Foto: Wikimedia)

FN
Meer op www.brugge.be/activiteiten-sport
Meer over Sport    Politiek    sp.a    Annick Lambrecht    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag