Nieuws uit de Brugse regio

Nieuwe beelden in opsporing daders steekpartij 19-jarige Mikey Peeters

Nieuwe beelden in opsporing daders steekpartij 19-jarige Mikey Peeters
Brugge, zaterdag 31/5/2014. Het parket heeft twee nieuwe beelden verspreid van de daders van de steekpartij van deze morgen op de Markt in Brugge. De twee daders zijn erop te zien, vluchtend nadat ze de 19-jarige Mikey Peeters doodgestoken hadden. Parket en politie hopen met deze beelden de identiteit van de daders te kunnen achterhalen.

Uit het onderzoekis inmiddels duidelijk dat de verdachten en het slachtoffer elkaar niet kenden en elkaar tegen het lijf liepen in het verbindingsstraatje tussen de Eiermarkt en de Markt, waar een handgemeen startte, dat nadien werd voortgezet op de Markt. Daarna vluchtten de daders via de Steenstraat waar de camerabeelden van de foto werden genomen. Een van de daders verloor zijn bril (foto onderaan).

Politie op zoek naar twee daders van steekpartij

Politie op zoek naar twee daders van steekpartij

Persoonsbeschrijving verdachten

De eerste dader is begin de 20. Hij is 1m70 en 1m75 lang en stevig gebouwd. Hij heeft donker haar en een pokdalig gezicht. (Foto Rechts)

De tweede dader is ongeveer 24 jaar en van vreemde origine. Hij is ongeveer 1m80 lang en sportief gebouwd. Hij praat correct Nederlands. (Foto Links)

Heeft u meer inlichtingen omtrent dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de onderzoekers via het gratis nummer: 0800/30.300
E-mailen kan ook via opsporingen@politie.be

Politie op zoek naar twee daders van steekpartij


(FN-Eigen Berichtgeving/Meegedeeld door de Procureur des Konings te West-Vlaanderen)
Contacteren via mail opsporingen@politie.be
Meer over Jongeren    Politie en Gerecht    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag