Verkeer

Boudewijnbrug even onderbroken door dringende werken Verbindingssluis

Boudewijnbrug even onderbroken door dringende werken Verbindingssluis
Brugge, maandag 2/6/2014. Voor dringende werkzaamheden aan de Verbindingssluis in Brugge staan op dinsdag 3 en woensdag 4 juni 2014 enkele korte onderbrekingen gepland aan de Boudewijnbrug.

En van de sluisdeuren van de Verbindingssluis in Brugge kampt met technische problemen. Om de hinder voor het scheepvaartverkeer te beperken zal Waterwegen en Zeekanaal NV dringende herstellingswerken uitvoeren aan de sluis.

Op dinsdag 3 juni 2014 tussen 20u en 22u wordt de sluisdeur met behulp van een kraan uit het water gehaald. Tijdens deze werken is de vlakbij gelegen Boudewijnbrug ontoegankelijk voor het verkeer. Ook de fietsersbrug wordt onderbroken.

Op woensdag 4 juni 2014 tussen vermoedelijk 4u en 8u wordt de herstelde sluisdeur opnieuw genstalleerd. De Boudewijnbrug en de fietsersbrug zijn ook tijdens deze werken ontoegankelijk.

Tijdens de korte onderbrekingen wordt het wegverkeer omgeleid via de Krakelebrug en de Warandebrug. Fietsers kunnen gebruikmaken van de Spoorbrug. Om de hinder voor het wegverkeer zoveel mogelijk te beperken wordt er 's avonds en 's nachts gewerkt en worden de bruggen op de omleidingsroute tijdens de werken niet geopend voor het scheepvaartverkeer.

(FN-Meegedeeld-W&Z/Foto: Wikimedia)
Meer verkeersinformatie vindt op de pagina Verkeer!

Meer over Verkeer    Mobiliteit    Sint-Jozef    Binnenstad    Kristus Koning    Sint-Pieters    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag