Nieuws uit de Brugse regio

Brugse Albert Heijn geopend

Brugse Albert Heijn geopend
Brugge, donderdag 12/6/2014. Vandaag is, terwijl heel Vlaanderen nog bekomt van de scjok over de onslagen die zullen vallen bij Delhaize, de eerste Brugse Albert Heijn geopend. Na Bredene, Kortrijk, Harelbeke en Roeselare is de Brugse bestiging de vijfde West-Vlaamse winkel, die met Nederlandse prijzen de concurrentie met de bestaande supermaktketens aan zal gaan.

Openingsdrukte

Angelique Pas mocht samen met kersvers general manager Luc de Baets en schepen van lokale economie Hilde Decleer (CD&V) het lintje officieel doorknippen. Ze was immers via een wedstrijd op de Facebook-pagina van Albert Heijn verkozen tot winkelburgemeester voor een dag. De winkel aan de Sint-Pieterskaai 55 heeft een oppervlakte van 1333 m2 waar 12.000 artikelen gestald zijn.
Om 14:00, net voor de deuren voor het eerst open gingen, had er zich al een lange rij met wachtenden gevormd die stonden te popelen om hun winkelkar te vullen. Naast het assortiment dat Vlamingen fverwachten in een supermarkt zijn er ook heel wat typische Hollandse producten zoals duovla, drop en pindakaas te koop.

Supermarktmanager Bjorn Hongenae is 'er helemaal klaar voor om de Bruggelingen te laten kennismaken met onze persoonlijke service, verrassend assortiment Ún Hollandse prijzen. Zonder twijfel wordt ook deze Brugse winkel een mooi succesverhaal.' Gezien de winkel op zondagvoormiddag open is, sluit de winkel op maandagvoormiddag. Van Dinsdag tot zaterdag is AH open van 8.00 tot 20.00 uur.

(FN-Meegedeeld-AH)

FN
Meer over Economie    Sint-Pieters    Ondernemen    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag