Verkeer

Volledige heraanleg van de Loppemstraat

Werken in Zeebrugge tot zondag, 30/11/2014:

Zeebrugge, zondag 24/8/2014. Het stadsbestuur heeft de nv Verhelst Aannemingen uit Oostende de opdracht gegeven de Loppemstraat volledig heraan te leggen. Onder normale omstandigheden starten de werkzaamheden op maandag 1 september. Het einde is voorzien tegen eind november.

Op maandag 1 september start de aannemer met de opbraak van de rijweg. Vanaf woensdag 3 september starten de nutsmaatschappijen met het nazien en, waar nodig, het vervangen van de leidingen voor gas, water, elektriciteit, telefonie en kabeldistributie. Deze werkzaamheden duren een zestal weken. Wellicht op 13 oktober kan aannemer Verkinderen dan starten met de aanleg van de riolering, en het plaatsen van de nieuwe bestrating in platinen. De aannemer ziet erop toe dat de woningen/handelszaken zo goed mogelijk toegankelijk blijven.

Het plan van de werkzaamheden kan ingezien worden in de Communicatiedienst, Burg 12, 8000 Brugge. Open van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en van 14.00 tot 18.00 uur. Op zaterdagmorgen kun je er terecht van 9.00 tot 12.00 uur. (niet in juli en augustus).

(FN-Meegedeeld-Brugge)

FN
Meer verkeersinformatie vindt op de pagina Verkeer!

Meer over Verkeer    Mobiliteit    Binnenstad    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag