Verkeer

Nutswerkzaamheden Elia op traject Zeebrugge–Lissewege-Pathoekeweg

Werken in Brugge tot woensdag, 22/10/2014:

Brugge, woensdag 15/10/2014. Hoogspanningsbeheerder Elia gaf opdracht aan Verbraeken Construction nv uit Temse om proefsleuven te maken op verschillende plaatsen in Zeebrugge, in Lissewege en in de Pathoekeweg. Deze werkzaamheden zijn nodig om een duidelijk beeld te krijgen van welke nutsleidingen waar gelegen zijn. In de toekomst komt op dit traject een nieuwe elektrische hoogspanningskabel.

De werkzaamheden gebeuren in vijf fasen die allemaal, onder normale (weers)omstandigheden, een dag duren, herstel van de rijbaan inbegrepen. De wegomleggingen leiden hier en daar over wegen op grondgebied Blankenberge en/of Zuienkerke.

Fase 1 - 20 oktober: Zeebruggelaan (Blankenberge), tussen kruispunt Doornhaagstraat en Groendijk: twee sleuven in het fietspad aan beide zijden van de straat. Doorgaand verkeer blijft mogelijk. Fietsers volgen het fietspad aan de overzijde van de werfzone.

Fase 2 – 21 oktober: Groendijk, tussen Zeebruggelaan en kruispunt Uitkerkestraat/Lissewegestraat. Groendijk wordt afgesloten voor doorgaand verkeer tussen Uitkerkestraat en Zeebruggelaan, kruispunten niet inbegrepen.
Het verkeer richting Brugge rijdt via Zeebruggelaan, Uitkerkestraat en Patentestraat. Het verkeer vanuit de richting Brugge rijdt via Patentestraat, Lissewegestraat, Breeweg en Zeebruggelaan.

Fase 3 – 22 oktober: Patentestraat, tussen Uitkerkestraat en Canadezenstraat, kruispunten niet inbegrepen. Dit gedeelte van de Patentestraat wordt afgesloten voor doorgaand verkeer.
Het verkeer richting Brugge rijdt via Uitkerkestraat, Baron de Maerelaan, Zeebruggelaan en Scharphoutstraat. Het verkeer vanuit de richting Brugge rijdt via Canadezenstraat, Polderbos, Bosstraat, Lissewegestraat en Groendijk.

Fase 4 – 23 oktober: Patentestraat, aan beide zijden van het kruispunt met de Canadezenstraat.
Het verkeer in de Canadezenstraat heeft doorgang. Het verkeer in de Patentestraat vanuit de richting Zeebrugge rijdt via Scharphoutstraat, Stormvogelstraat en Canadezenstraat. Het verkeer komende uit de richting Brugge rijdt via Patentestraat, Assestraat, Blankenbergse Steenweg, Lisseweegse Steenweg en Canadezenstraat.

Fase 5 – 24 oktober: Pathoekeweg, tegenover brandweer en tegenover Gotevlietstraat: twee proefsleuven over een lengte van 5 meter in de berm aan de rechterzijde, rijdend in de richting van de Stationsweg.
Geen hinder voor het verkeer.

In de fasen 2 tot 4 kunnen fietsers die afstappen en voetgangers altijd door.
Ter hoogte van de werkzaamheden wordt een parkeerverbod ingevoerd over een lengte van 10 meter.

(FN-Meegedeeld-Brugge)

FN
Meer verkeersinformatie vindt op de pagina Verkeer!

Meer over Verkeer    Mobiliteit    Zeebrugge    Sint-Jozef    Lissewege    Zwankendamme    Dudzele    Sint-Pieters    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag