Verkeer

Werken in de Leopold I-laan tussen de Maria van Bourgondiėlaan en de Karel de Stoutelaan

Werken in Brugge tot vrijdag, 7/11/2014:

Brugge, zondag 19/10/2014. De Stad Brugge gaf opdracht aan Verkinderen Aannemingen BVBA uit Eernegem om herstellingswerkzaamheden uit te voeren aan het wegdek en de riooldeksels in de Leopold I-laan tussen de Maria van Bourgondiėlaan en de Karel de Stoutelaan.

Onder normale (weers)omstandigheden starten deze werkzaamheden op woensdag 22 oktober. Het einde is voorzien rond 7 november.

De Leopold I-laan wordt afgesloten voor alle verkeer ter hoogte van de Maria van Bourgondiėlaan en ter hoogte van de Karel De Stoutelaan.
Beide kruispunten blijven open voor het verkeer. Het verkeer over de Canadabrug blijft mogelijk in beide rijrichtingen. Er zal wel enkel plaatselijk verkeer toegelaten worden over de Canadabrug voor wie uit de richting van de Bevrijdingslaan komt.

Voor het verkeer uit de richting van de Bevrijdingslaan/Jan Breydellaan is er een wegomlegging voorzien via de Bevrijdingslaan, de Gulden-Vlieslaan en de Karel de Stoutelaan.

Het verkeer uit de richting van de Scheepsdalelaan rijdt om via de Karel de Stoutelaan, de Gulden-Vlieslaan en de Bevrijdingslaan.
Voetgangers kunnen steeds door. Fietsers stappen af ter hoogte van de werkzaamheden.

De Lijn - Lijn 9

In de richting van de terminus wordt er vanaf de Hoefijzerlaan rechtdoor gereden naar de Bevrijdingslaan en de Jan Breydellaan, vanaf dan volgt de bus de normale reisweg.
In de richting van het station wordt dezelfde wegomlegging gevolgd maar dan in tegenovergestelde richting.
Niet bediende haltes: Karel de Stoute & Visartpark.

(FN-Meegedeeld-Brugge)

FN
Meer verkeersinformatie vindt op de pagina Verkeer!

Meer over Verkeer    Mobiliteit    Binnenstad    Kristus Koning    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag