Verkeer

Katelijnestraat even onderbroken

Werken in Brugge tot dinsdag, 28/10/2014:

Brugge, maandag 27/10/2014. In het kader van het nieuwbouwproject voor het pand Katelijnestraat 7 tegenaan de Kastanjeboomstraat moet de nv Trybou op een drietal dagen takelwerken laten uitvoeren. De eerste keer is voorzien op dinsdag 28 oktober. Er wordt gestart met de werkzaamheden om 9.00 uur, na de ochtendspits. Het einde is voorzien rond 13.00 uur.

Als gevolg van deze werkzaamheden is de Katelijnestraat ter hoogte van nummer 7 volledig onderbroken voor het doorgaand verkeer. Voetgangers en fietsers die afstappen kunnen steeds het trottoir aan de overkant blijven gebruiken. De onderbreking wordt reeds aangekondigd op de Ring ter hoogte van de Katelijnepoort. Het verkeer met bestemming Mariastraat en verder, wordt omgeleid via de Ring naar 't Zand, Zuidzandstraat, Sint-Salvatorskerkhof en Heilige-Geeststraat naar de Mariastraat.

Tussen het kruispunt Mariastraat/Gruuthusestraat en de werf wordt het verkeer tijdelijk in twee richtingen toegelaten teneinde de plaatselijke bediening van de handelszaken te verzekeren. Het plaatselijk verkeer dat via de Katelijnepoort binnenkomt, kan via de Oude Gentweg en de Gentpoort de stad terug verlaten.


(FN-Meegedeeld-Brugge)

FN
Meer verkeersinformatie vindt op de pagina Verkeer!

Meer over Verkeer    Mobiliteit    Binnenstad    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag