Cultuur en evenementen

Stad en Howest informeren over sportsponsoring en -marketing

Op de agenda voor Brugge op donderdag, 6/11/2014:

Brugge, zondag 19/10/2014. In wijkcentrum Daverlo in Assebroek vindt op donderdag 6 november 2014 een Sport Expert Class plaats. Twee sprekers behandelen de thema's sportsponsoring en sportmarketing.
Wim Mathues werkt als sponsoring manager bij Repucom, de wereldwijde marktleider in sportmarktonderzoek. Hij is tevens marketing manager bij Bwin.party.
De tweede spreker is Wouter Dejonckheere. Na vijf jaar bij Sport/Voetbalmagazine lanceerde hij voetbalquiz.be. Momenteel is hij aan de slag bij sportmarketingbureau SportAD-X en als zelfstandig sportconsulent. Beide sprekers geven, aan de hand van praktijkvoorbeelden, tips voor iedereen die de marketing en sponsoring van zijn sportvereniging naar een hoger niveau wil tillen.

'Vanuit de Stad grijpen we het najaar steevast aan om korte bijscholingen aan te bieden aan de Brugse sportclubs en andere ge´nteresseerden', zegt schepen van Sport Annick Lambrecht. 'Sponsoring en marketing zijn stilaan niet meer weg te denken in de sport, zelfs op amateurniveau. Met twee ervaren sprekers kunnen we, samen met Howest, een interessante avond aanbieden.'

De avond start om 18.45 uur. Deelnemen is gratis voor alle ge´nteresseerden, mits voorinschrijving via link hieronder.

(FN-Meegedeeld-Brugge)

FN
Meer op www.howest.be/expertclass
Meer van evenementen in onze Agenda!

Meer over Economie    Sport    Onderwijs    Jongeren    Evenementen    sp.a    Annick Lambrecht    Ondernemen    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag