Nieuws uit de Brugse regio

Nationale betoging morgen kan voor hinder zorgen bij Brugse stadsdiensten

Nationale betoging morgen kan voor hinder zorgen bij Brugse stadsdiensten
Brugge, woensdag 5/11/2014. Morgen vindt in Brussel een nationale betoging plaats. De Stad Brugge zal de dienstverlening zoveel mogelijk verzekeren, "maar het kan zijn dat een aantal stadsdiensten hinder zullen ondervinden", zo meldt het stadsbestuur.

Door de deelname van het uitbatings- en bewakingspersoneel van Musea Brugge aan de nationale betoging, zullen enkele museumlocaties die dag noodgedwongen gesloten blijven. De tentoonstelling '14-18. Oorlog in Beeld I Brugge in Oorlog' zal wel open zijn voor het publiek. Pas morgen zal duidelijk zijn welke musea al dan niet toegankelijk zijn.

Ook de afvalinzameling in Brugge kan wat hinder ondervinden. Hou de website www.brugge.be in de gaten als u een bezoek aan het containerpark plant. Er wordt melding gemaakt mocht één van de containerparken niet open zijn. U kunt ook telefonisch inlichtingen vragen op t 050 44 83 00.

Huisvuil

Mocht er geen afvalophaling gebeurd zijn in uw straat (morgen staat in de binnenstad ondermeer ophaling van PMD en papier geprogrammeerd) , neem dan 's avonds uw vuilnis opnieuw binnen. Info daarover vindt u op de website van IVBO www.ivbo.be, op t 050 44 83 00 (dienst Leefmilieu) of op t 050 45 63 11 (IVBO).

(FN-Meegedeeld-Brugge)

FN
Meer op www.ivbo.be
Meer over Economie    Actie    Tewerkstelling    Vakbonden    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag