Verkeer

Werkzaamheden voor het pand Katelijnestraat 7

Werken in Brugge tot woensdag, 3/12/2014:

Brugge, dinsdag 2/12/2014. In het kader van het nieuwbouwproject voor het pand Katelijnestraat 7 – tegenaan de Kastanjeboomstraat – moet Trybou nv uit Staden opnieuw takelwerkzaamheden uitvoeren. Deze zijn voorzien op woensdag 3 december. Er wordt gestart om 9.00 uur, na de ochtendspits. Het einde is voorzien rond 11.00 uur.

Als gevolg van deze werkzaamheden is de Katelijnestraat ter hoogte van nummer 7 volledig onderbroken voor het doorgaand verkeer. Voetgangers – en fietsers die afstappen – kunnen steeds het trottoir aan de overkant blijven gebruiken. De onderbreking wordt reeds aangekondigd op de Ring ter hoogte van de Katelijnepoort. Het verkeer met bestemming Mariastraat en verder, wordt omgeleid via de Ring naar 't Zand, Zuidzandstraat, Sint-Salvatorskerkhof en Heilige-Geeststraat naar de Mariastraat.

Tussen het kruispunt Mariastraat/Gruuthusestraat en de werf wordt het verkeer tijdelijk in twee richtingen toegelaten om de plaatselijke bediening van de handelszaken te verzekeren. Het plaatselijk verkeer dat via de Katelijnepoort binnenkomt, kan via de Oude Gentweg en de Gentpoort de stad terug verlaten.

Er wordt een parkeerverbod ingevoerd ter hoogte van de Katelijnestraat nr. 7 over een lengte van 20 m voor het opstellen van de kraan en de vrachtwagen die de goederen levert.

Bussen van de Lijn - Lijn 1
Richting van Assebroek naar Markt
Vanaf de ring rechtdoor naar 't Zand en verder via de Zuidzandstraat, Sint–Salvatorskerkhof, de Heilige Geeststraat linksaf naar de Mariastraat en aansluiting op de normale reisweg.
Afgeschafte haltes: Katelijnepoort – Begijnhof- O.L.V. Kerk

(FN-Meegedeeld-Brugge)
Meer verkeersinformatie vindt op de pagina Verkeer!

Meer over Mobiliteit    Binnenstad    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag