Verkeer

Nutswerkzaamheden in de Oostendse Steenweg

Werken in Brugge tot woensdag, 31/12/2014:

Brugge, vrijdag 5/12/2014. Eandis gaf de opdracht aan aannemer Van Hecke uit Temse om gas- en elektriciteitsleidingen te vervangen in de Oostendse Steenweg, tussen de Hendrik Waelputstraat en de Waggelwaterstraat. Er wordt gewerkt aan beide zijden van de straat in het trottoir en in de parkeerstrook.
Onder normale (weers)omstandigheden start de aannemer op maandag 8 december a.s. Het einde is voorzien tegen het einde van het jaar.

Het verkeer op de Oostendse Steenweg kan altijd door. Voor de voetgangers wordt een veiligheidszone naast het fietspad voorzien. Er geldt parkeerverbod ter hoogte van de werf.
Naargelang het werk vordert, worden de zijstraten een voor een afgesloten ter hoogte van de Oostendse Steenweg en volgt het verkeer telkens een omleiding. Het betreft de zijstraten Hendrik Waelputstraat, Karel Mestdaghstraat, Sint-Pietersstatiedreef, Potentestraat en Tempelhof.
Aan de wegversmalling en het fietspad ter hoogte van de spoorwegbrug wordt er kant per kant gewerkt en wordt het verkeer geregeld met driekleurige verkeerslichten.

(FN-Meegedeeld-Brugge)


FN
Meer verkeersinformatie vindt op de pagina Verkeer!

Meer over Verkeer    Mobiliteit    Sint-Pieters    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag