"Vlaams Blok ongewenst aan schoolpoorten" ) niet helemaal tere" /> "Vlaams Blok ongewenst aan schoolpoorten" ) niet helemaal tere">

Nieuws uit de Brugse regio

Yves Buysse: wij willen jongeren beter bereiken


Brugge, woensdag 27/10/2004. Senator Yves Buysse van het Vlaams Blok vindt de reactie van verschillende ouders tegen een pamflettenactie van het Vlaams Blok aan Brugse schoolpoorten ( zie "Vlaams Blok ongewenst aan schoolpoorten" ) niet helemaal terecht: "er zijn wetsvoorstellen van ministers in functie, die stemrecht willen voor mensen van 16 jaar, dus als wij dan ook proberen die bepaalde doelgroep te bereikenů Het is trouwens niet altijd even evident om die er te gaan uit halen. Ik denk dat die reactie ook een beetje spijkers op laag water zoeken is," aldus nog Buysse.

Misverstand?

Overigens beweert Alain Quataert, Arrondissementeel secretaris van het Blok, dat zij op het moment van hun actie ervan uit gingen dat ze enkel aan de ingang van de middelbare afdeling van het SFX pamfletten uitdeelden. Op het Guido Gezelleplein zijn de ingangen van zowel de Middelbare school SFX en de lagere school Het Palet gevestigd, iets waarvan het Blok niet op de hoogte was, dixit Alain Quataert.

(FN)
Meer over Alain Quataert    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag